tirsdag 22. mars 2011

Fått opp hylleknekter over kjøkkenbenken

Vegard var effektiv i dag og skrudde opp hyller før han dro på jobb idag. Da fikk jeg endelig flyttet vekk litt rot fra kjøkkenbenken. Hyllene er fra House Doctor og var egentlig ikke billige, men jeg syns de var fine og de virket veldig robuste. Kjøpte de litt på impuls på interiørbutikken Fru Dahl på Fauske. De var litt knøvlete å henge opp ifølge mannen, så jeg fikk ikke lov til å kjøpe hyller med slike fester igjen, med tanke på hvor tung hyllene var. Jaja, nå er de oppe, men de må ned igjen for vi må male et strøk maling til på veggen.



Nye soveromslamper fra Ikea

Fikk søstra mi til å kjøpe noen lamper fra Ikea som jeg skulle bruke til nattbordet. De var litt større enn jeg hadde forestilt meg, spesielt lampeskjermen. Men inntil videre får de stå på nattbordene. Har ikke noen andre steder å gjøre av dem.
Hva skal jeg ellers har på nattbordet? Kanskje en duk og et bilde av barna?

Soverommene er vel de eneste rommet i huset som så og si 100 % ferdig oppusset. En bitteliten listeflik her og der som mangler, pluss at tapeten må muligens byttes ut, da det ble sølt hvit maling på den. Skal selvsagt innrede det litt mer, men har ikke kommet så langt ennå. Ting tar tid og ting koster penger, spesielt når man vil kjøpe alt på en gang ;)

tirsdag 8. mars 2011

Oppussing? Hva er det?

Hehe, så var det den oppussingen da, som går i stå i tide og utide. Yttergangen er slettes ikke ferdig, men har begynt å legge skiferflisene i det minste. Er jo egentlig SÅÅÅ nærme målet om å bli ferdig i yttergangen, men likevel...  kommer alltid noe i veien, særlig med to småttiser i huset.

Imellomtiden får jeg vel bare drømme videre om gangen vår da... og drømme om at den skal inneholde en turkis knaggrekke. Jeg elsker turkis for tiden!! :) Og lyseblått..og rosa... og egentlig mange farger... særlig nå når våren og sommeren nærmer seg. Trives bedre med naturfarger i vinterhalvåret. Det er vanskelig å finne gjennomført stil når det er så mye jeg liker, men skal vel få det til på et vis likevel.


Knaggrekke fra lunehjem.no   Den skal jeg ha!! :)