mandag 27. juni 2011

Ojoj, på tide med en oppdatering

Snart 3 mnd siden jeg skrev her inne? Way to long!  Nå får jeg vel ikke være medlem hos NIB lenger heller;) Får man varsel om sånt eller?

Den siste tiden har jeg bortprioritert mye tid på nettet, slik at jeg heller får gjort noe fornuftig. Man skulle tro internett var avkobling, men jeg hadde nok glemt hvor avkoblende det var å frigjøre seg litt fra world wide web i større grad enn før.

Det vi..*kremt*...mannen har gjort i det siste er å ferdiggjøre gjesterom og yttergang. Ellers er det gjort litt småfinisharbeid her og der. Rørlegger har vært på besøk og lagt nye rør på lillebadet oppe(ja, det ble en dyr affære). Men fortsatt har vi ikke fått badet i bruk. Det er bare satt opp våtromsplater på ene veggen, pluss at dopotta ikke er koblet på.
Ene kjellerstuen mangler et par panelplater og en flik med gulv+ listing selvsagt (det som tar lengst tid).

Og nå finner jeg verken kamera eller kabel til mobiltelefon slik at jeg får overført bilder av noe av det som er gjort. Men fant et par bilder på pc'n :)

Yttergangen

Gjesterommet. Her skal det komme nye møber etterhvert og det skal bli så fint så. Men det blir  senere en gang.
Ute skifter huset farge. Fra å gå fra en stygg brunsvart farge til en slags antikkhvit farge. Det blir nesten som et helt annet hus. Jeg ville egentlig ha en gråaktig farge, med hvite karmer, men når jeg først ville ha en mørkere farge så ville mannen har hvit. Han som mente at vi hadde brukt alt for mye hvitt innendørs. Vel-vel!!  ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar