lørdag 27. august 2011

Snart veranda

Nå begynner det endelig ut å se ut som en skikkelig veranda her. Det gjorde jo også at huset så litt bedre ut i sin helhet, bortsett fra den gyselige mørkbrune fargen og mørk gule muren vi har på fremsiden. Vi har fått malt ett strøk på to vegger, så er jo håpet at resten av huset skal få et strøk før vinteren inntar Nord-Norge. Forhåpentligvis ikke før sist på oktober.

Det skal bli så deilig å gå rett i fra stuen og ut på veranda, fremfor ned i kjelleren og ut på plenene. Er så mye enklere å bare slippe barna ut på plattingen liksom. Og når vi blir helt ferdig og får grind, så kan de løpe fritt uten at vi må følge med HELE tiden. Jaja, helt til de begynner å klatre på gelenderet.

Valg av gelender ble ikke helt som jeg hadde tenkt meg. Hadde ønsket meg sånn fine utskjærte stolper jevnt fordelt mellom bordene, men Vegard sa det kom til å bli dyrt, så da ble likevel et standard gelender. Men pyttsann. Syns resultatet ble VELDIG bra likevel. Syns mannen min er dyktig!! Han har selvsagt fått litt hjelp her og der (og god hjelp av Tommy i starten).  Masse god malehjelp fra svigerfar :)

Vi får håpe det blir noen fine dager i høst, slik at vi kan bruke verandaen litt før den dekkes med snø.

God helg!

Høsten har allerede meldt sitt inntog, men vi har så langt hatt fine temperaturer. Mellom 15 og 20 grader.

Begynner å se ut som noe nå. 

Noen få bord som ikke har kommet på plass, pluss grind og trapp og litt mer maling.

2 kommentarer:

  1. Gjerde vart jo nydeli!!! Va jo utskjæringår i massevis her :)
    Gleda meg te vi å får ein fin veranda å sett på <3

    SvarSlett
  2. Så fint!! Deilig me veranda..vårres må antakelig ventes me tel neste år, men, den sim venter på noe godt.. :-)

    SvarSlett