tirsdag 8. mars 2011

Oppussing? Hva er det?

Hehe, så var det den oppussingen da, som går i stå i tide og utide. Yttergangen er slettes ikke ferdig, men har begynt å legge skiferflisene i det minste. Er jo egentlig SÅÅÅ nærme målet om å bli ferdig i yttergangen, men likevel...  kommer alltid noe i veien, særlig med to småttiser i huset.

Imellomtiden får jeg vel bare drømme videre om gangen vår da... og drømme om at den skal inneholde en turkis knaggrekke. Jeg elsker turkis for tiden!! :) Og lyseblått..og rosa... og egentlig mange farger... særlig nå når våren og sommeren nærmer seg. Trives bedre med naturfarger i vinterhalvåret. Det er vanskelig å finne gjennomført stil når det er så mye jeg liker, men skal vel få det til på et vis likevel.


Knaggrekke fra lunehjem.no   Den skal jeg ha!! :)

2 kommentarer:

  1. Lura på ke eg ska skyld på som ikke har onga!! Men her og ha ting stoppa opp....motivasjon e der,men tia strekk kji te. OFFFF!!! Årna seg vel,når dagan bi einnda litt lenger..;o)
    Nydelig knaggrekke btw!!

    SvarSlett
  2. Jammen dokk har jo ein heil skokk med dyr. E nok meir enn nok arbi. Her har vi tid (bittelitt innimellom), men motivasjon e ikke testedet. Men har så smått kommi igang igjen. F.eks vi fikk skrudd opp skyvedørsgarderobe i dag, så da får ein plass å gjær av ytterkleia og sånne ting. Når yttergangen kjem på plass, får vi plassert sko opp av golvet på skohyll og knaggrekkår. Det e så nært målet, men likevel så fjernt!! hehe:)
    Jada, bi likar når det bi vår og sommar. BI arti å sjå framgangen :)

    SvarSlett