tirsdag 1. november 2011

Huset by now

Ja, det blir ikke så mye blogging på meg ser det ut som.  Er liksom ikke så gøy å bare legge ut bilder av oppussing, og ikke ha noe interiør å vise fram. Har ikke prioritert å bruke penger på interiør da det er mye annet som trengs som f.eks vinterklær og alt av annet av klær til 2 stk barn som vokser like fort som man skifter et klesplagg, for ikke snakke om alle de x antall regninger som skal betales. Og som regel kommer de alle på engang.

Huset er nå så og si ferdigoppusset innvendig. Det er fortsatt småfinish her og der, men det er ting som kan gjøres på 2 dager. Det gjelder egentlig å bare mote seg opp og sette av tid. Men det brenner ingen plass. Det er ett rom som vi ikke har begynt på, og det er Vegards manne-bule. Der det skal ropes til fotballkamper og drikkes en skvett cognac eller fem. Også er det jo planer om lage nytt vaskerom og stort bad nede i kjelleren ,men vi har aldri planlagt å gjøre det nå. Det skal vi ta senere en gang.

Så da er det kjøkkenet og bad som trenger en siste finish. Badet er så og si ferdig, vi venter bare på at elektrikeren skal komme og koble på strøm der inne slik at vi får lys og varme. Vegard har allerede prøvetisset på doet og det var vellykket....altså det gikk fint å skylle ned :)

Ja, også var det trappa da, trappa mellom 1. og 2. etg, den har vel passert sine glansdager kan man trygt si. Den skal vi også ta etterhvert.

Så tenkte bare å legge ut bilder av huset slik det ser ut nå. Det er ingenting som er stylet her når jeg har tatt bilder, siden jeg ikke har så mye å style med. Derfor ser det rimelig nakent og tomt ut. Litt sånn uten sjel, men det skal vi da få en ordnings på etterhvert.

Okei, har ikke fått tatt bildet av badet slik det er akkurat nå. Dette var bare en provisorisk vask, står en større der nå, pluss at vi har fått et svart do-sete ;)

Tror vi gir opp håpet om ny benkeplate. Kan vel fint leve med denne en stund :)

Da er det foringer som mangler + dekkplate for å ha mellom gulv og kjøkkeninnredning. Også skal vi ha pleksiglass bak komfyr og oppvaskkum

Ene delen av stua har blitt litt FOR shabby-chic/fransk landstil i forhold til hva jeg liker, så her må jeg røffe det opp litt etterhvert.


Har planer om noen hylleknekter på veggen og forhåpentligvis et nytt salongbord. Dog, det skal sies at Ikea sitt billige Lackbord har jaggu holdt seg godt igjennom årene.

Stua som ser litt tom og naken ut.

Den vakre filttrappa ;)

Johan sitt rom. Startet med å skulle lage et lyseblått babyrom, men nå er  han  jo snart ikke baby lenger, så har planer om en mer retroaktig stil etterhvert, derfor denne blåfargen på sprinkelsenga. En farge som er inspirert fra sparegrisen Johan fikk av sin gudmor i dåpsgave. Du ser kanskje den lille grisen på gulvet? Kjenner det klør å få innredet et barnerom nå altså. Her mangler alt av møbler, til og med taklampe.

Ingenting som minner om vinter ute. Heldigvis for det, sier jeg bare. For min del kan snøen holde seg unna lengst mulig. Passer fint om den kan komme rundt 22. desember elle noe ;)

1 kommentar:

  1. Så arti me oppdatering! :):) Men ja, blogging tar dessverre vældi lang tid.. =) Dåkk får da førrestn vældi fint, ser da ut førr :)

    SvarSlett