søndag 7. april 2013

Fotografiene må kanskje brukes til noe..

Jeg har blant familie fått kallenavnet "papparazzi" fordi jeg knipser bilder i hytt og kanel. (kvaliteten er det så som så med) I det siste halve året har det ikke vært så ekstremt og jeg har for det meste brukt mobilkamera.Uansett, jeg har eks antall gigabyte med bilder liggende. Og de ligger der mest for meg, for hvor ofte tar man egentlig frem pc'n for å vise bilder? Jeg gjør ikke det ihvertfall med mindre noen spør, eller at jeg bare må vise noe helt spesielt. Fotoalbumer blir som oftest bare liggende i en skuff eller i et skap.

For de som har vært i huset vårt, så er det fortsatt ganske tomt på veggene. Det kommer i hovedsaklig fra min beslutningsvegring som jeg har skrevet om tidligere. Klarer ikke å ta en avgjørelse fordi jeg er redd for at  det ikke skal bli så bra som jeg tror, eller at jeg skal velge feil alternativ. Jadda !!

Så da var det på tide å lete frem noen blinkskudd ut ifra tusenvis av bilder. 12 rammer hadde jeg kjøpt fra Ikea. Så 12 bilder skulle det altså velges imellom. Så da fikk jeg endelig pyntet opp en liten bit av en stuevegg, også den stueveggen som man ikke legger merke til med det første. Jeg har heldigvis masse bilder igjen som jeg kan spre rundt omkring med tiden ;)

En liten diskré vegg

Skal hamstre flere rammer neste gang det blir Ikea-tur (en gang i det neste århundre). Vil fylle opp veggen

Jeg liker at bildene ikke matcher, at det ikke er samme fargeskala/fargetone. Litt kræsj må det være  i min  verden :)

1 kommentar:

  1. Så stilig!! Har også enn heil masse bilda e gjerne vil ramm inn..smart :)

    SvarSlett