mandag 23. september 2013

Et eksempel på hva du oppbevare i en smal gang

Hyllelister fra Ikea


Mange har kanskje en eller flere smale ganger/bittesmå korridorer i huset sitt, som nærmest er umulig å innrede med noe som helst uten å stjele gulvplass, og da gjerne sånn at man ikke kommer seg noen vei.  Jeg liker å ha fri flyt når jeg skal bevege meg rundt i huset. Jeg liker ikke at ting står i veien. De fleste henger opp noen bilder og kanskje en vegghengt lampe i en sånn type gang. Og det er jo det aller beste. Men hva hvis man trenger litt mer oppbevaringsplass,slik som oss, som har huset fullt av barnebøker?  
Siden begge barna har rom ved siden av hverandre i forbindelse med denne gangen, så var det perfekt å ha en plass å oppbevare deres felles bøker. Da trenger man ikke gå inn på hverandres rom for å hente (selv om de gjør det likevel da). Det er også fint for de mindre barna og se fremsiden av bøkerne, istedet for ryggen av boka. Det gjør det litt lettere å finne frem.   Hvis man innser at man ikke vil ha bøker der likevel, så kan man erstatte det med noe annet. Bilder for eksempel. Bilder som bare er å bytte ut når man vil ha forandring. 

Dessuten synes jeg at bøker er fint å dekorer med. Det gir farge, personlighet og liv til en ellers kjedelig gang. Det viser også at vi bor med barn og forsøker å ta hensyns til deres behov i innredningen. 

1 kommentar: