onsdag 9. juli 2014

En liten minioppussing av stua :)


Jeg (vi??) har heldigvis ikke vært så ambisiøs med oppussingsplanene dette svangerskapet som i det forrige. En grunn er jo selvsagt at mye allerede er pusset opp, men alltid godt med litt forandring likevel.

Vi har allerede gjort om en liten bod innenfor soverommet vårt til et bittelite babyrom. Mangler bare et par foringer og listing rundt vinduet, så er det klart. Ikke meningen at babyen skal sove der, men det blir plass til oppbevaring av klær, ustyr og diverse dilldall. 

Denne sommeren var planen å sette opp en lettvegg ved oppgangen til trappa, også male stuegulvet hvitt. Jeg kan ikke skryte på meg å ha gjort noe som helst, annet enn å vaske gulvet før maling. Det er mannen som har stått på i denne varmen.

Håper å flytte hjem igjen om et par dager slik at vi jeg snart kan begynne med det morsomme. Nemlig å re opp babyvugga, organisere stelleplassen og brette klær for å legge i det nye klesskapet fra Ikea. 

Meanwhile:

Stua da vi nettopp hadde kjøpt huset og før vi begynte renoveringen

Oppussingen er igang. Høsten 2010.

Vi laget nytt gelender av gammelt gelender

Dette er vel mest likt slik det så ut før vi satt opp ny vegg idag. Dette bildet er tatt i 2011, og stilen har nok forandret seg litt siden.

Veggen er satt opp. Skal sette en litt bredere plank på toppen, også skal veggen beises. Gjelder bare å bestemme seg for farge.  Grunnen til at vi ønsket en vegg der er at vi nesten ikke har veggplass i den delen av stuen pågrunn av vinduene.  Det har gjort det vanskelig å innrede.Vi valgte 2/3 dels vegg for å fortsatt får den luftige følelsen i stua, samtidig som vi fortsatt får litt lys fra de lange vinduene bak. 

 Med tiden skal vi bytte ut det store vinduet bak der med et mindre for å gi ytterlig med veggplass.

Nå er det ingen vei tilbake!! Trestjerners gulvmaling!
Første strøk er ferdig. Ser ikke så halvgærnt ut. Jeg har fortsatt ikke sett gulvet "live", kun fått dette bilde på mms, så jeg er meget spent på det egentlige resultatet kan man trygt si :)


Så da var vi godt igang med oppussingen. I tillegg skal vi flikke litt med trappa som det ble slurvet litt med sist. En periode mannen var drittlei av oppussing. Også har vi enda ikke fått på plass alle foringer på kjøkkenet, selv om det 3.5 år siden vi hadde innredningen på plass.  

Oppussing er en evig runddans!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar