tirsdag 4. januar 2011

Nytt familiemedlem i hus

Den 27.12.2010 kom vår lille sønn til verden. Derfor har det vært oppussingsstopp i noen dager, men har planer om å begynne så smått til uka igjen. Er jo mye som gjenstår.

Matea har flyttet inn på rommet sitt og har allerede sovet der i 2 netter, med pappa sovende på en madrass ved siden av. Vi vil jo gjøre overgangen så skånsom som mulig, da det er mye nytt på en gang. Nytt hus, nytt menneske i hus, nytt rom og snart barnehagestart.

Foreløpig har vi ikke fått innredet rommet noe særlig. Bare satt inn sprinkelsenga, hengt opp en taklampe og gardiner. Vi har også fått inn en hylle fra Ikeas Expedit serie. Men ellers er rommet helt tomt. Det skal vi selvsagt gjøre noe med så fort vi har fått litt "kontroll" på hverdagen igjen. Det er ikke lett å finne tid til å gjøre så mye med to små barn i hus, dette er jo helt ferskt for oss også.

Ønsker dere et riktig godt nyttår.

Matea sitt soverom, som etterhvert skal få litt mer innhold. Sprinkelsenga fra Ikea fikk vi fra en kollega mot at han fikk et par bokser med snus. Gardinene kjøpte jeg på Princess.

Denne hyllen fra Expedit har vi montert opp på rommet til Matea, bare at det skal stå på tvers og ikke slik som på bildet. Da kan man både sitte og klatre på hylla uten den store fallhøyden. Også skal vi ha kasser eller kurver i hyllene til oppbevaring av leker.

Denne lampen fra kidsparadise.no henger i taket på Mateas rom. Tenker vi bestiller samme i lyseblått til Johans rom. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar