fredag 18. februar 2011

Har endelig kommet litt igang med yttergangen

Da har vi lagt to lag med avrettingsmasse på ganggulvet over varmekablene og malt resten av taket. Ikveld spikret vi på et par panelplater. Det var noen skjevheter i veggen, pluss andre småtterier som gjorde at vi ble litt plaget med den ene plata. Så før det ble en for stor irritasjon gav vi oss med det for kvelden og starter på ny frisk imorgen. Det går sakte men sikkert fremover, men bare det går fremover så er litt bedre enn ingenting ;)

Har også bestilt skyvedørsgarderobe fra Elfa hos Coop Bygg. Det ble ikke akkurat som vi hadde tenkt oss da vi bare kunne ha to dører istedet for tre. Hadde sett for meg to hvite dører, pluss et helspeil i midten. Jeg vil gjerne ha et helspeil igangen, for det er kjekt å kunne se hvordan man ser ut fra topp til tå når man skal ut døren. Istedet endte vi opp med to speildører, noe jeg i utgangspunktet syns er litt "too much", men de andre dørene med speil hadde bare speil som var delt opp, eller som ble kuttet på midten... så da ble det at jeg tok det valget jeg tok. Håper jeg ikke blir å angre nå da. For såvidt greit med mye speil, hvis jeg skal trene styrke f.eks ;) hehe :p

Skiferflisen vi skal ha i yttergangen

Vegard igang med å spikre opp panelplater.

3 kommentarer:

 1. JOHOOO! Ja så læng det går framover, eni me du! Vi e færdi me take på sjølve loftsstua no, bære listlægging ijæn i take. Meeen e fortsatt vææældi mykkji ijæn :( Gleda meg såååå te å bi færdi! Te Jul sett vi sikkert bægge me 2 heillt færdie hus innvendig!!! Truuu ke deili!

  SvarSlett
 2. Eg og vil sleng meg me på deinn!! Sjøl om vi antageligvis har litt meir å få gjort oinna einn dåkk...men har vældi løst te å værra ferdig me loftet og bordkleing+nye vindu te jul!:o)

  SvarSlett
 3. Ja, eg e fornøyd bære det bi lagt ei lita lest. Da e vi leksom ett skrit nærmar målet. Men no som vi har fløtta inn ska vi konsentrer oss om ett og ett rom. Så no ska yttergangen bi ferdig først, før vi sett igang med badet opp.
  Te jul får vi håp at vi e ferdig. Vi har jo te og med planer om bad i kjellarn før jul, men da ska vi helst ha litt meir hjølp av fagfolk. Får håp det går fortar i svingan da :p hihihi :) Bi artig å sjå loftan dokkers :)

  SvarSlett