torsdag 10. februar 2011

Vil bare gi et lite tegn :)

Jeg har ikke kutta ut blogginga, den vil fortsette, så fort vi fortsetter med oppussingen. Det blir som sagt ikke så mye tid til oppussing for tiden. Vi får gjort noe småtteri her og der, men føler at det har gått litt i stå. Har fått fuget mellom flisene på badegulvet (skulle være gjort for lenge siden, men ble jo nødt til å gå løs på vaskerommet istedet da vi oppdaget fukt). Har også fått lagt varmekabler i yttergang og støpt. Kvistlakket, grunnet og malt et strøk maling i taket i yttergangen. Til neste uke kommer vel elektrikern igjen for å fikse på noen fler stikkontakter. Har også fått snakket med en rørlegger. Han skulle gi oss et prisoverslag i neste uke og mulig han hadde tid til å komme da også. Håper det, så vi kan komme igang med plateleggingen på badet. Egentlig trodde vi at vi skulle klare oss uten rørlegger, men så viste det seg at vi måtte kutte av noen rør her og der. Ja, altså jeg har ikke peiling, men noe i den duren. hehe :)
Ikke så lett å finne motivasjonen heller når man har stått på nærmest døgnet rundt i 2 mnd (tenker på Vegard).

Skulle egentlig til Bodø idag for å kjøpe fliser til yttergangen på Right Price Tiles. Kostet vel rundt 119 kr per kvm for skiferflis. Coop Bygg har også opptil 30 % rabatt på Elfa skyvedørsgarderober, så der har vi funnet noen enkle og tidløse skyvedører for en billig penge. Faktisk flere tusenlapper billigere enn vi hadde budsjettert.Jeg syns kanskje de var litt kjedelig, men jeg får gjøre dem litt mer personlig med stickers ellers noe annet lurt.
Men så har vi blitt syke da, så det ble ingen Bodøtur idag. Jeg som hadde gledet meg sånn til å shoppe litt interiørstasj. Er jo så mye vi trenger, spesielt til oppbevaring.  Rotet flyter fortsatt, fordi vi ikke har noested å oppbevare det. Bodene er allerede fylt med stæsj.  Men det er liksom de tingene vi bruker til hverdags som ikke har fått sin plass. Yttertøy for eksempel. Stua flyter av yttertøy, post og papirer, pc, kontorrekvisitta og andre greier. Det skal bli så godt å få kjøpt litt kommoder, skap, knagger hyller, kuver og bokser og få vekk alt dette rotet som irriterer vettet av meg. Jeg mister energi av å ha så mye rot rundt meg. Jeg blir ikke akkurat motivert for å dulle så mye med hjemmet mitt når jeg likevel ikke har noesteds å gjøre av rotet, eller at det mangler en list her og der.

Nok klaging for idag :)

Oppturen er jo at to av mine favoritt-interiørblad dumpet ned i postkassen i dag: Rom 1.2.3 og Bolig Pluss.
Nå har det jo også kommet et til interiørmagasin jeg har fått sansen for, nemlig "Boligdrøm".  Alle disse bladene er til stor inspirasjon.

Ellers lengter jeg mot vår. Idag var det omtrent 20 minusgrader, og snøen har krøpet til langt oppå veggene. Heldigvis var det blå himmel og sol idag. Synd jeg ikke var i form til å nyte det. Sola har jeg såvidt sett oppi Sulis. Med det oppdaget vi at vi raskt må skaffe persiennere eller lignende til stuevinduet. Vi ble jo blendet av solen idag. Ikke nok med det, alt støvet viste seg i sin fagre, grå prakt. Imellomtiden kan jeg jo drømme om denne benken fra lunehjem.no :

1 kommentar:

  1. Ja hoff du må kji snakk! No ha eg kommi te det stadie æt eg gidd kji rødd å jær det koseli nån stan, førr eg veit det e bomba på dæm ainner romman læll, så eg føl kji det nøtta å jær det litt koseli ein gong på eitt rom... ja hoff! Ska bi såååå godt å bi færdi no te sommarn!!!! Men det verka så læng akkurat no...:(
    Løkke te videre!

    SvarSlett