lørdag 14. juli 2012

Da blir det RØD lampe da :)

..eventuelt grønn, eller blå. Eller den med biler på?
Frøken ubestemmelig er ute på kjøret igjen. Hjernen kverner: Blir det for rotete? Vil den fargen krasje totalt med fargenyansen på hylla der? Gjør det egentlig noe om det ser litt rotete ut? Barnerom med mange farger er jo det jeg liker og blir inspirert av. Og handler det om meg? NEI! Hva ville Johan likt å sett på der han står og speider fra sprinkelsenga si? Kanskje jeg bare skal gå for en en enkel lyseblå rislampe? Hvor kan jeg finne det da? Åååh, hvorfor er den lampa jeg egentlig skulle ha ute av produksjon?

Ja, altså dette er en evig runddans. Men nå må valget snart tas. Sola har tydeligvis fått sosial angst denne sommeren for den har vi sett særdeles lite til i det siste. Det er skjømt om kveldene allerede, så det er på tide å få belysningen på Johan sitt rom på plass. Tenker vi skal unngå å bruke den gamle Black-design lignende lampa stående på gulvet der inne en vinter til. Så med tanke på hva som har stått der inne, så er jo ALT bedre enn den lampa uansett. Kan jo ikke bli verre egentlig..

Nå har jeg jo fått en ting for rødt og blått ilag, så derfor har jeg så lyst til å prøve med en rød lampe på gutterommet. Men usikker på om det kan bli for mye med en rød lampe med hvite prikker eller stjerner mot lyseblå gardiner med hvite stjerner. Skal jeg kanskje bare ta en sjanse? Livet går vel videre uansett vil jeg tro :p    2 kommentarer:

  1. Dein dinosaur lampa va jo såååå fin da :-) ser du lid av valgets kvaler :-D haha! Kjeinn meg ijæn her ja, bortsett fra å bruk år da :-P her i det kvar vækka:-O

    SvarSlett
    Svar
    1. Hmm,ja ein av favorittan det ja. Kanskje eg ska gå førr den... ska ta endelig avgjørelse etter ferie i sverige. Kan jo hend eg fant nåkkå bra der ;)

      Slett