søndag 8. juli 2012

Har endelig bestemt meg...

..omsider! Føler meg 100 kilo lettere.   Sånn i den store viktige livssammenheng er det egentlig uten betyding, men i interiørverdenen min er det stort.   Nå har jeg antakelig brukt snart 2 år på å fundere hvordan jeg skulle innrede barnerommene her i huset.  2 år!!   Ikke handle interiøet, men bestemt for HVA og HVORDAN.  Og som jeg har spekulert.  Jeg har hele tiden tenkt mye på den løsningen jeg endelig har bestemt meg for, men har liksom ikke klart å bestemme meg skikkelig før nå.  Og det er faktisk ikke store greierne jeg har kommet frem til heller. Det skal være enkelt innredet...tror jeg. Men det er fargevalget og hvor jeg skulle plassere div. hyller jeg har sett for meg, om det skal være slagbenk, sittebenk, lekekasser eller hva enn... også dukker det plutselig opp andre ting som bare hadde vært SÅÅÅ bra, men som det ikke vil bli plass til om jeg skulle ha det andre.  Men nå har jeg bare tatt en avgjørelse og heller tenkt "pyttsan", iverstefall er det bare å gjøre om. Det blir jo forandring uansett, i takt med at barna blir større. Jeg må bare sørge for at det ikke blir for mange dyre møbler. 

Og det at Ikea ikke er i nærheten har skapt store problemer, for mye av det som jeg vil ha på barnerommet finnes der. Har ikke kommet meg på Ikea de siste 3 årene. Og når vi endelig tenkte å bestille derifra og få det fraktet opp mot en drøy sum, så sender de fanken ikke halvparten av varene. Ikke en juniorseng en gang. SKUFFET!   Men nå skal jeg til Ikea om jeg så må gå dit!   Ikea: Det er virkelig på tide at dere får en nettbutikk altså. Det var ikke et minutt for tidlig.

Sånn er det med meg og interiør. Jeg er grusomt treg til å ta avgjørelser. Jeg bruker et hav av tid på å bestemme meg, for jeg vil vite at dette blir HELT riktig og at jeg ikke vil angre like fort. Jeg vil veldig gjerne slippe å gjøre om så mye og bytte ut.  Jeg er ikke en person som ommøblerer og kjøper nytt så fort trendene snur. Småting og smånips det liker jeg kjempegodt å kjøpe. Men nå må jeg få de store tingene på plass, så jeg har plass å oppbevare småtingene.   Jeg vil bare kose meg og konsentrere meg om små-interiør og ikke planløsning i forhold til møbelplassering.  Jeg er nok passe syk i hode når det kommer til å ta et valg. Jeg har også snart brukt to år på å bestemme meg for en matte til gangen, en lampe til taket osv.   Ja, du skjønner...  mannen er frustrert over mangel på belysning og diverse andre praktiske ting. 

Har ikke så mye spennende å illustrere bloggen med så jeg tenker jeg legger ut et par bilder av hyllene som skal være på barnas rom. Det er vel de dyreste tingene jeg har kjøpt til barnerommet, bortsett fra tallerkenhylla som står på Mateas rom.  Hyller fra Sebra. Jeg har bestilt barna sine på mortil3.no, men de finnes også på sprell.no bl.a 
1 kommentar:

  1. Jeg har så stor forståelse at du skulle bare visst! :) Det er akkurat sånn jeg også er, jeg har f.eks funder på oppbevaringsløsning i yttergangen i snart et år.. Men etter å ha fått inspirasjon fra skohylle-innlegget ditt, da skjønte jeg plutselig hva slags mesterverk det er min bedre halvdel blir nødt til å snekre... :) Og jeg har akkurat samme problem hva angår IKEA!!

    SvarSlett