søndag 25. november 2012

Fortsettelsen på gutterommet

Da har vi endelig fått opp Sebra-hyllene og benkeplata på veggen.   Benkeplata ble kanskje hengende litt for høyt på veggen. Hadde tenkt den skulle være i en mer barnevennlig høyde, men pyttsann.  Det er en filleting.
Deilig å se at barnerommene sakte men sikkert blir mer innholdsrike, og mer skal det bli. Jeg syns det er så mye artig barneinteriør, så jeg har hatt så vanskelig for å bestemme meg for hva jeg skal kjøpe og ikke kjøpe. Har jo ikke råd til alt sammen! Derfor har det tatt veldig lang tid å bestemme seg.  Uansett, barna er så små at de for det meste leker på stuen ennå. Men de har faktisk vært en del på rommene sine i det siste også, spesielt etter at det ble litt mere koselig der inne. 

Her er det foreløpige resultatet av det vi gjorde forrige helg på Johans rom, Johan som fyller 2 år om en måned :)

Skal etterhvert finne passende oppbevaringskasser til å ha under benken

Benkeplata kan enten sittes på eller brukes som lekebord. Det er opp til  Johan sjøl :)

Puta som han fikk av sin gudmor i dåpsgave.  Ugleputa var også gave fra gudmor
1 kommentar:

  1. Så fint! Nydelige farge, da e nå sånt e ser førr me innpå gutta boys sett rom også når da tjæm tel fargevarg. Han eldste bei sport ka han vill ha slags farg og då svara han faktisk blå først og så grønn..e bei overraska, men da kan væl vær pga di går i my av di fargen på kleian? Og sekkert lekan åg om e bynj å sjå etter :)

    SvarSlett