torsdag 14. mars 2013

Det var en gang... (eller to)

Når det går litt tid mellom hver gang man blogger får jeg heller bare slenge innom med litt bilder i ny og ne. Nå som dagslyset har kommet tilbake for fullt blir det straks litt artigere å ta bilder av hus og heim. Kunstlys er ikke det samme og jeg har ikke fotoutstyr eller gode nok redigeringsprogram til å gjøre bildene som gode som jeg ønsker, men er det dagslys så blir alt mye bedre.

Tenkte bare å vise noen glimt fra gangen, både yttergang og ... innergang? Hall? Samme det

Skulle man ha fjernet nederste hylle og laget sittebenk i stedet mon tro?

Velkommen-skiltet som jeg fikk i et ROM 1-2-3 blad kom endelig i bruk etter å ha støvet ned på boden  i et par år. 

Vår bittelille yttergang har 3 dører så det er  begrensen med veggplass. I det lille hjørnet tenkte jeg å sette opp en cd-hylle for å sette barnas sko i, men begynner nå å lure på om barna sine sko begynner å bli for store til å stå i en cd-hylle?? Næsjda

Endelig fått pakket vekk dørmatten med julemotiv. Og ytterdøra er nok det neste  i huset som blir byttet ut. Går knappest an å lukke den igjen. 

Denne gangen er også full av dører. Hele 5 dører, pluss en trapp opp til  2. etg.  Heldigvis var det  et ypperlig sted å lage skyvedørsgarderobe (Ja, enda fler dører) midt oppi dette. Der får vi plass til mye klær og annet dill dall.  Blir nok å endre litt på kroker og knagger her inne og. Har noe ledig plass under trappa som må brukes til noe. Nå er det plassen til tørkestativet.  Klær tørker på  null komma svisj når det får stå så nært pelletsovnen :)

I gangen hev vi ut en gammel stygg vedovn og erstattet med en pelletsovn.  Ikke at den var så vakker, men  den er miljøvennlig, brenner så rent så rent, kan temperaturreguleres, slås av og på etter ønske og vi unngår den tørre lufta som vedfyring gir.  Bare trykke på en knapp så brenner det med en gang. Mye mindre styr enn vanlig vedfyring.   Sekker med pellets kjøper vi på Felleskjøpet.  Syns det er ganske koselig å komme inn i gangen og se at det brenner i det lille firkanta vinduet.
Gulvmatta i plast har vi fått fra besteforeldrene til Vegard (samboern), som skulle være til provisorisk bruk inntil vi fant en ny matte. Men nå har den ligget der i over 2 år.  Fra å syns den var grusomt stygg, til at jeg faktisk nå syns at den er litt kul. Sennepsgul har jo kommet i motebilde igjen :p  



1 kommentar:

  1. Endelig nytt innlegg!!! :):):) Så arti å sjå bilda fra huset dåkkers, og så må e jo bærre takk og bukk førr den gode ideen du fækk sottn i gang i høue mett me hylleplatn i gangen.. ;) Endå har da itje vør hallpartn så rotåt der inne som da brukt å vær daglig pre-hyllesystemet, og da tel tross førr at vi gjerne har både vinterdressa, sko, votta, huve, avisa, vognutstyr osv ligganes dær.... ;)

    SvarSlett