onsdag 30. oktober 2013

Og vi pusser opp litt til...

Tenke seg til å rive ned det man egentlig nettopp har satt opp!  (nettopp og nettopp fru blom, det er 2 år siden vi satt det opp, men å rive ned noe etter to år er etter min mening sløsing)  

I dette tilfellet måtte vi bare gjøre det. Vi har satt opp mdf panelplater over kjøkkenbenk i den tro at vi skulle ha klart glass over sprutsonene  Men som med mye annet, så ble det utsatt. Ikke prioritert. 

Tiden gikk og boblene kom. De små fuktskadene som gjør at malingen og treverket sveller.   Så hva skulle vi gjøre da? Flislegge? Nytt treverk og glass? Har jo drømt om disse metroflisene en stund nå, men trossalt dyrere og mer tidkrevende. 

Det endte opp med den enkleste løsningen (for da visste vi at det kom til å bli gjort). Og jammen ble det gjort.  Dagen etter at Kitchen Board fra Fibo Trespo ble kjøpt inn, så kom de opp på veggen. Jeg har brukt lang tid på å vurdere om det skulle være sort eller hvitt. Hvitt gjør det hele lyst og luftig, mens sort gir en mer spennende kontrast. 

Mannen tok avgjørelsen. Han kjøpte sort. (Bombe!) Veldig greit da det passer med resten av kjøkkenet. Bortsett fra resten av veggene. De skal jeg nå male hvit. Nå har de fargen varm lin. Til sommeren kommer de til å være i en eller annen hvit variant.  Selv om eggeskall bare liksom er SÅ ut, så blir det eggeskall av den enkle grunn at listene og skapene er i den fargen. Så om jeg bommer litt på malingen, så vises det ikke så godt :p   Dessuten liker jeg den nøytrale, varme hvitfargen. 

Men hvordan er fargen chi egentlig? Noen som har erfaring med den??  Har egentlig lyst på mer hvitfarge og mindre gulfarge i hvitmalingen.  

Her er resultatet av ukas oppussingsprosjekt:

Igang med rivingen

Oj, dette var noen gjenkjennlig med dette. Levde i ett år med denne vakre veggen.

Tada!! Så når platene var på, var det rett igang med middagslagingen. Et stykk flittig mannfolk jeg har! (eller forsåvidt to ser det ut som)

2 kommentarer:

  1. Så fint det ble! Hurra for nevenyttige mannfolk…. ;)

    SvarSlett
  2. Takk for det! Ja, det ble bedre ihvertfall og ikke minst mer praktisk :D

    SvarSlett