onsdag 27. oktober 2010

Da har jeg endelig vært innom huset og titta på fremgangen...

....og litt forandring har det blitt siden sist. Skapdørene på soverommene er som sagt malt og hengt på plass, så nå gjelder det å finne håndtak eller knotter til dem. Dørene var også malt i ett strøk og Vegard hadde kjøpt nye dørhåndtak på Jernia for en billig penge. Nå er det bare maling og utforing av vinduskarmene, pluss listverk som mangler på soverommene.  Listene håper vi kommer imorgen, da er det bare for ho mor å brette opp armene og begynne å male lister de neste dagene. Vegard har arbeidshelg, så for hans del blir det arbeidsstopp i huset i noen dager.

I gangen nede er de straks ferdig med å legge gulv. Gulvet ble kanskje ikke 100% beint etter dette Hey'di greierne på gulvet (ifølge mannfolkene) , men det var såpass bra at de mener skal gå fint med gulvplankene likevel, med tanke på knirking og slikt. Manglet et lite flak med gulv for å gjøre det helt ferdig, så vi må bestille noen ekstra kvm.

Er satt opp ny vegg rundt kjøkkeninngang, ikledd eikepanel som var revet fra et annet sted, og inngangen til kjøkkenet er gjort litt bredere enn det var opprinnelig. Veggene på kjøkkenet har også blitt isolert.

Gjorde seg med et malingsstrøk

Har grunnet tapetveggen på soverommet og gjort det klart for tapesering.

Skapdørene er på plass, mangler bare noe å åpne dem med.

Dørene er hvitmalt, og dørhåndtakene ligger klare i en pose på stua ;)

Ei som har lyst til å hjelpe til :)

Pappa trenger en ny ansiktsfarge

Nede i gangen har det nå blitt lagt gulv. Skal ha skyvedørsgarderobe baki der, bak Vegard og Matea, men det er også noe vi venter med å fikse til etter at vi har flyttet inn. Det viktigste først;) Jeg syns gangen ser smalere ut enn den faktisk er.  Gangen er i realiteten ca 14 kvm.

2 kommentarer:

  1. Ælska det!!!! Gråe vakkre gulv å hvite nydelie vægga :):):)

    SvarSlett
  2. Ja, får tru det bi bra når vi e ferdig. Det sjer ihvertfall 1000 gang ber ut, enn det gjor før vi begynt å puss opp :p

    SvarSlett