tirsdag 19. oktober 2010

En liten oppdatering, etter noen dagers pause

Ja, da har det vært stille på bloggen i noen dager, da det også har vært stille i huset. Vegard har begynt å jobbe igjen, dessuten har vi vært i Bodø et par dager. I helgen var det et arrangement her i Sulis (gourmetaften), hvor Vegard sitter i styret, så han måtte ta seg av noen oppgaver der også.  Dermed har det blitt gjort lite i huset de siste dagene.

Harry hadde lagt litt gulv igår, og idag var Vegard også på plass. Så nå er det lagt gulv på alle soverom oppe, pluss gangen imellom soverommene. Vi tror fortsatt at vi skal klare å flytte inn i begynnelsen av desember.

Nå har venter vi på kjøkkentegningen fra Ikea, for å se om de skjønt sånn någenlunde hvordan vi ønsker å ha det. Er vi fornøyde med tegningene, så bestiller vi kjøkkenet med engang, og da har de sagt at det tar maks 3 uker før det kommer. Til da skal vi ha gjort klart alt på kjøkkenet, slik at når kjøkkenet ankommer er det "bare" å skru det på plass. Flere familiemedlemmer har sagt seg villig til å hjelpe, da de har vært med å skru opp Ikea-kjøkken tidligere. 

Jeg har vært å tatt noen bilder av gulvene idag. Slik er resultatet forløpig:

Vegard og Harry er straks ferdig å legge gulv i mellomgangen
Matea sitt soverom. Det laminatgulv i fargen hvitoljet ask (tror jeg...)

De "voksnes" soverom. Skal legge grå tapet over blomstertapeten.

Vårt soverom

Nå har vi bare en liten flik igjen av gulvbordleggingen. Den ved siden av peisen, der vi har kledd igjen en kjøkkeninngang.

1 kommentar:

  1. Ja sjå her!!!!
    Trur dåkk har samma golve som vi har på Liam sett rom, nydeli finnjt!!! Ke mykkji fin stæsj du ha kjøpt deg:) Bi nok vakkert å gjennomførd når du bi færdi ja:) Gleda meg te å komm å sjå snart!! *klem*

    SvarSlett