fredag 19. november 2010

Dør mellom yttergang og gang på plass

Her skal hver minste lille detalj oppdateres vettu :)
Vi har fjernet et vindu som sto ved siden av den gamle døra, og satt inn ny dør som dere ser på bildene.

 De siste dagene har det vært mye listing og finisharbeid. Alle soverommene er vel nå så og si ferdige. Det mangler knotter på skap, og kanskje et bittelite ekstra malingstrøk i noen krinkelkroker på listene. Så skal vi ha noe ventilgreier (som kan åpnes og lukkes) i vinduene, pluss nye hengsler. Eventuelt at vi spraylakkerer de gamle. Flisespikkeri med andre ord.  Soverommene er også nedvasket av en snill og hjelpsom "svigerbestemor". Soveromsgangen mangler også bare gulvlister, men de er kappet og klar for å bli spikret på.

Stua er også så og si ferdig. Nå har også den siste veggfliken ved peisen også fått gulvbord på seg. Det eneste vi mangler er et nytt rekkverk, men vi har jo det provisoriske enn så lenge. Gulvet i stua blir ikke byttet ut i denne omgang, grunnet tid og økonomi. Og det var vel det eneste gulvet i huset som man faktisk kan leve med en stund, selv om jeg egentlig ikke liker det. Det er ordentlig parkett, men jeg liker ikke fargen noe særlig.  Men jeg skal nok klare å overse det og heller nyte alt annet vi har fått gjort.  Dessuten så kan jo barna herje og styre så mye de vil, uten at vi skal være redd for gulvet. De kan til og med sykle inndørs :p  Men en vakker dag skal det vel bli samme gulv i stua som i resten av rommene.

Nå har Vegard nattevaktshelg igjen, og svogern Stian har reist ut på jobb. Så det spørs hvor mye man får gjort de neste par dagene. Men det er vel meningen å få på plass de siste to-tre spotkassene oppe på kvisten/mørkloftet iløpet av helga + annet småtteri.  Vegard har ligget knødd oppi skråtak med bare isolasjon noen kvelder nå, pågrunn av disse spotkassene. Hans kommentar til dette er at det blir ikke flere spotter i dette huset!!!  hehe!

Neste prosjekt er å starte med badet. Starte med å smøre primer og membran, for deretter å flislegge gulvet.  Men det kan jeg skrive mer om i et senere blogginnlegg.


Ny dør mellom gangene i kjelleren.

Dette er nå historie!! :)


GOD HELG!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar