torsdag 11. november 2010

Flere lister på plass, pluss mer finish på småtteri her og der.

Det er ikke så mye nytt å oppdatere. Driver fortsatt på med listingen. Venter på litt mer gulvlist som skal ankomme fra byggmakker imorgen. Har begynt å male litt på peisen, men er usikker på om vi skal male hele sulamitten hvit. Jeg tror det. Blir så mange farger om vi skal ha en farge på peisen, og en farge på muren rundt. Og jeg kan forstå at det ser i overkant mye hvitt ut, men det er jo bare sånn det er nå. Hvit bakgrunn er perfekt å innrede etter :)  Kjøkkentegningen ser endelig bra ut, så nå gjenstår det å se om Ikea klarer å levere kjøkkenet innen den tiden de sier det skal ta. Og forhåpentligvis leverer de alt riktig.. Har også en lang liste med andre ting jeg vil bestille derfra.  Spennende dette. Kjøkkenet er vel det eneste vi trenger å ha ferdig til vi flytter inn. Resten kan vi gjøre etterpå, for vi har både dusj og do i kjelleren, dog det ser noe uappetittelig ut. 

Har også fått beskjed om at elektriker kommer innom imorgen. Jeee!!! :D

Dette bildet ble vel tatt for en stund siden, da de la gulv i nede i kjellergangen. Trappa skal selvsagt få en oppgradering den også:)

Lillegutts rom

Foreldresoverommet. Døren som er lukket går inn til det som skal bli mitt bittelille walk-in closet ;) Driver fortsatt og går med "praktiske gravide-klær" og "praktiske klær som er kjekt å ha når man er mamma-klær", så dette walk-in closet saken blir vel satt på hold en stund :p

Guttaboys har lunsjpause i stua.


Stua..som dere sikkert har sett x-antall ganger nå.

Den ruvende peisen. Den har fått hvitmaling på seg, og mer skal det bli!! ;)

1 kommentar: