fredag 12. november 2010

Nytt lass fra Byggmakker og nymalt peis ;)

Da har det ankommet flere varer fra Byggmakker. Blant annet baderomspanelet, gulvfliser til bad,  resten av listene og ubehandlet smartpanel. Altandøren som vi bestilte for lenge siden har også ankommet.
Elektriker har vært innom og vi har fått prisen på kjøkkenet som endelig er ferdigtegnet. Vi er veldig fornøyde med kjøkkentegningen og håper det blir seende like bra ut "live" :)  Vi har valgt kjøkkeninnredningen "Faktum Ståt" fra Ikea, inkludert alt av hvitevarer (kjøleskap, oppvaskmaskin, induksjonstopp, varmluftsovn og avtrekksvifte. Ikke micro). Så da ble hele regningen på kjøkkenet i underkant av 60 000 NOK.

Vi skal ha smartpanel på kjøkkenveggene, det samme som vi har ellers i huset, bare at vi skal male det i en annen farge. Jeg har valgt en farge som heter "Varm Lin". Jeg er veldig spent på hvordan det vil bli seende ut på veggen sammen med kjøkkenet. Men skulle man bli misfornøyd, så er det jo bare å male over senere en gang. Ingen krise.

Elektrikeren har vært innom på befaring og forklart hva Vegard kan gjøre selv og hvordan han skal gjøre det. Blant annet det med spotter i takene.   Han kommer tilbake om noen dager igjen, for å ta seg av resten som å sette inn flere stikkontakter, bytte sikringsskap og koble på varmekabler som Vegard skal legge iløpet av kommende uke.

Nå begynner vi å se et lys i enden av tunnelen her, selv om det fortsatt gjenstår en hel del.

God helg folkens!! :)


Peisen har blitt hvit og fin

Stian maler siste rest av peisen. Rekkverket ved trappa har blitt kappet for å komme lettere til med takmalingen. Rekkverket er foreløpig bare provisorisk til vi har fått bestilt ett nytt og mer barnesikkert rekkverk. Imellomtiden kan det hende vi bare spikrer opp noe smartpanel langs sidene.

Verandadøren fra Trenor har ankommet. Lurer på om den er produsert på Bindalsbruket?? ;)

Diverse plater som ble levert fra Byggmakker idag. Alt må jo dokumenteres :)   


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar