mandag 6. desember 2010

Flislagt badegulv, fukt på vaskerommet, maling av bod.

Ikke noe kjøkken ennå... hmm....   jaja, vi får da gjort andre ting som vi egentlig ikke hadde trengt å gjøre før vi flytta inn :)

Det har vært noen dager  i det siste hvor Vegard har jobbet, og noen av de gode medhjelperne har vært opptatt med andre ting. I tillegg gikk det bort litt tid i helga, da vi var på julebord og i bursdagsselskap. Likevel er badegulvet flislagt, nå skal det bare fuges. Så skal baderomsplatene smekkes på og da er det bare (vet ikke om det er bare bare jeg) å skru opp dørene til dusjhjørnet, innredningen og doet. Jeg har ikke vært oppe på en stund, så har ingen bilder av hvordan status quo er nå.

Ellers har vi oppdaget fukt under dusjkabinettet ned i kjelleren på vaskerommet, men ikke noe som har tatt skade heldigvis. Vi måtte bare demontere dusjkabinettet og la det tørke. Før vi gjør om dette rommet om til nytt bad skal vi bare midlertidig legge gulvbelegg der og male veggene. For slik som det er nå, ser det helt forj.... ut for å si det mildt.

Det provisoriske rekkverket mellom stue og trapp er også ferdig nå, pluss at Vegard har pusset og malt en av bodene. Innerste bod blir en slags matbod/tørrvarelager med fryser og ekstra kjøleskap.  Veldig kjekt, så frigjør vi mer plass på kjøkkenet.

Panelplatene på kjøkkenet er ferdigmalt. Jeg vet ikke om det er slik fargen egentlig er, da det bare er blitsen som er brukt som lys ;)  Kan ikke huske at den skulle være så grå.. men vi får se når vi får ordentlig lys.

Slik blir flisene på baderomsgulvet.
Vaskerommet. Dette ble tatt før oppussingen startet. Nå ser det ikke ut, da det har vært lagringsplass for pensler, ruller og annet skrot gjennom oppsussingsperioden. Planen senere er å slå sammen dette rommet, pluss en liten minibod og toalett i gang og gjør det om til et bad.

Det provisoriske rekkverket, som har blitt tettere mellom sprinklene mtp på barnas sikkerhet.  Senere vil det nok gå fra gulv til tak, slik at barne ikke klarer å klatre over det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar