søndag 19. desember 2010

Jeg kommer til å bli veldig fornøyd med det nye kjøkkenet vårt :)

Har vært oppom ikveld og tatt en titt. Elektrikern var også der for å legg inn flere stikk-kontakter og andre el- installasjoner som må til for å få et komplett kjøkken

Benkeplaten er som sagt bare midlertidig. Vi fikk en hvit benkeplate i laminat, når vi egentlig hadde bestilt i eik heltre, altså mer som trehvit farge.  Det er mye arbeid å ta bort benkeplaten som er festet  nå, dermed kan det hende at vi ikke gidder å bytte den ut før til våren.  Men det viktigste er jo at vi har et velfungerende kjøkken.

Ellers er det noen andre småfeil. Vi har egentlig fått feil blandebatteri, men vi kan bruke det vi har fått inntil videre. Vi har også fått feil farge på soklene vi skal ha mellom skap og gulv. De var i børstet stål... men vi vil selvsagt ha hvit. Skjønner ikke hvordan de kunne ha sendt det i stål, uten å spørre oss først. Er vel normalt at vi vil ha samme farge på soklene som på resten av innredningen vel.
Ellers var det to skap-plater som var blitt ødelagt under transport. Er ikke sikker på om de kan brukes inntil videre.

Elektriker-Stian i full sving!

Ganske rotete nå, men det blir veldig bra tilslutt :) Vi skal ha kitchenboard over benken hvor vi har oppvaskkum og induksjonstopp.

2 kommentarer:

  1. FRAMGANG :) Trur derre bi eitt nydeli kjøkken! Hærrlihet korr surt æt det va så mykkji feil da?!!! læll om det e småfeil e det jo sååå surt!

    ~Natalie~

    SvarSlett
  2. Ja, det e jævlig surt. E litt irriteranes med ting som bære e halvferdig, men herregud, det e fort glømt så fort det har vørti fiksa på :)

    SvarSlett