mandag 20. desember 2010

Litt flere bilder fra kjøkkenet etter det som har blitt gjort idag

Nå begynner kjøkkenet å ta form. De har ikke vært like mange og montert kjøkken igår og idag som på lørdag.
Ikveld var Vegards bestefar og onkel innom og fikset det slik at vi har tilgang på vann på kjøkkenet.
Måtte en spesiell ledning til for å koble strøm til induksjonstoppen. Den ble vel skaffet idag, men elektrikern kommer vel ikke tilbake før imorgen.   Alt av møbler og småting er nå flyttet opp (står noen få, få ting igjen i leiligheten nå). Så imorgen kan vi muligens ha første overnatting der.  Vi får se. Inatt blir det å sove hos svigers, mens Vegard jobber nattevakt. 
Det er et evinnelig kaos, men det er godt å ha kommet til det steget at vi kan begynne å være der oppe.
Vi venter også på en pelletsovn som antakeligvis kommer imorgen. Den skal stå nede i gangen. Har hørt mye positivt om det, og det vil gjøre at vi alltid har en viss lunk i huset. Håper vi blir fornøyde :)

Mangler sokler, foringer og lister her og der, men det kommer opp etterhvert. Knottene skal selvsagt også komme på etterhvert.
Foreløpig må vi bruke de møblene vi har. Dette er ikke helt min stil lenger, men det duger inntil videre. Vi har så mye annet møblement vi mangler som vi må prioritere å kjøpe i første omgang.

Skal nok bli trivelig å sitte i denne stua etterhvert :) Nå er det bare rot!

3 kommentarer:

 1. NYDELIG gråfarg på kjøkkenet!! Sjer ut som d ska bi kjæmpefint!:o)
  Og i tilfelle eg ikke e innom fleir gång før jul, (pga dom data som ikke vil ta inn trådlaustnett lenger) så ønska eg dåkk ei REKTI go jul, og løkke te me veintinga og ankomsten te lillegulle!:o)
  KLEM!

  SvarSlett
 2. Ja, kjøkkenet ska no bi fint når all finishen e gjort. No sjer det fortsatt veldig uferdig ut, men kjøkkenet går an å bruk ihvertfall :)

  Takk fo julehelsing. Lillegulle e kji så utålmodig som storesøstra med å kom ut. Tar det som et godt tegn og håpa han bi ein tålmodig sjel. Eg trøng en sånn baby no :p hehe :)

  KLEM

  SvarSlett
 3. Endelig faint eg adræssn te hjæmmesiå di ijænn. Vil så gjærne sjå kess dåkk har det, og gud dåkk e flink må eg sei :) Dåkk ha jo fått det kjæmpefint allerede. Gleda meg vældi te å kom på besøk :D

  SvarSlett